Bill och Bull!

Har precis varit ute och mött upp Carro som kom med bussen. Hon hade mallen Askari med sig hit nu. En supertrevlig Malle, nästan så att man blir sugen på malle själv när man träffat honom. Men sen finns de ju några skräckexempel också, dom ska vi inte gå in på.

I alla fall så blev Trazzel superglad när han såg att det hoppade av hundar från bussen. Han har ju inte träffat nån annan hund på en hel vecka, det är ju jättelång tid för honom som träffar hundar varje dag annars. Så efter hälsningsfrasen/hälsningsgruffet så var Trazzel och Askari som Bill och Bull verkligen.. Damphund 1 & 2. Ingen av dom kan gå normalt i kopplet. Båda flänger runt över hela gångbanan, över och under varandra, ska lukta på olika fläckar överallt och helst samtidigt, oj så krockade dom, oj där var du, oj där var det en snödriva, där ska vi lukta, där ska vi pinka. Herregud. Tur vi var två människor också, hade ju aldrig gått att gå med dom där två tillsammans ensammen haha =P

Men nog är dom roliga allt våra små vovvar =) Får se om Carro vågar sig ut i skidspåret med Mallinutten nån dag nu i veckan ;)

Kommentarer
Postat av: Carro

Skickar massa taggar!!!

Vi måste ju träna så vi får ordning på pojkarna -garvar så jag dör-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback