GOD JUL!

Julkort

Läääääänge sen sist nu!

Nu var de riktigt länge sen man skrev blogg igen. Men man blir ju så deprimerad när de inte är nån snö så man har inte lust med nånting längre..

Och inga fina vinterbilder kan man knäppa heller! Ledsen.. =/

Och tilläggas ska att min kamera har gått sönder så bilderna som kommer här nu är knäppta med Tommies kamera.. som inte alls är lika bra..

Men Trazzel har i alla fall fått följa med husse till skogen några helger nu och jaga lite. Dock så har inte Trazzel jagat speciellt mycket utan mest sprungit runt och haft damp i skogen som vanligt. Men Tommies kompis Johan som har en Laika har jagat älg, så Trazzel har nu fått se flera älgar faktiskt! =)

Och förra helgen var Husse så duktig så han lyckades skjuta en kalv som Trazzel sen fick springa fram och lukta på och tugga lite på.. =P

Jätteroligt var de tyckte Trazzel! Så min vovve som i vanliga fall är jättemorgontrött insåg att om man kliver upp med Husse så kan man få åka ut till skogen, så i säkert 5 dagar efter första jakten var han uppe med tuppen och SKREK när husse åkte iväg utan honom..

Men sen tror jag han började inse att de bara är när Husse tar fram ryggsäcken och gör iordning matsäck och sätter på sej jaktkläderna som de bär av ut i skogen.

Här kommer några bilder från en jaktdag i början på december!

Spårar
Spåra spåra, skitkul!!!

Storkillen i skogen
Storkillen mammas!

Myspys
Myspys me Eld.. =)

Tugga Pinne
Och när man tröttnat på att springa runt kan man tugga på en pinne!

Sova
Och efter många långa timmar i skogen blir man så trött så man somnar..



På Återseende!

GOD JUL!