Blixt och dunder..

Nu har äntligen lugnet lagt sej efter de där hemska ovädret..

Har åskat och blixtrat nått otroligt mycket.. så här hemskt har de inte varit på flera år tror jag.. verkligen läskigt.. men Plutten har varit så duktig!! Eller ja.. duktig kanske är fel ord.. men jag tycker de är otrolitg skönt att han inte reagerar på åskan..

Just nu sitter vi uppe och väntar på att Brandmannen Husse ska komma hem.. brinner överallt.. =S

En stor lada och en liten stuga brann ner i Heden.. sen for dom raka vägen till Los, där dom är än? ingen aning... sen sägs de även brinna i järvsö..och säkert på fler ställen ändå..


Och de är inte konstigt så som de åskade.. man nästan såg hur blixten slog ner i backen.. till med så att jag som i vanliga fall tycker de är mysigt blev lite skakis.. i alla fall när jag såg hur de brann i den där ladan..

Men nu ikväll har i alla fall Trazzel fått lite ris.. så det inte är alldeles tomt i magen.. han åt upp det på en gång.. inget fel på aptiten där inte.. hehe.. sen var i ute en lång stund men han pinkade bara.. Hoppas hoppas hoppas att han får behålla de här nu..

Så ska han få ris i morgonbitti också... vill ju inte att han ska gå runt och vara dålig i magen heller.. men blir de inte bra innom någon dag så blir de som sagt veterinären..


Egentligen så kanske man skulle sova..jag ska ju upp och jobba i morgon.. fast jag ska inte klaga.. jag börjar ju halv 2.. Tommie börjar ju kvart i 6 han.. stackare... om 6 timmar.. uscha.. han får aldrig sova ut han..

Får hoppas han kommer hem snart.. var kanske skogsbrand där borta eftersom de tar sån tid.. eller så är dom nån annanstans.. får ingen info på nätet heller.. ingen som uppdaterar.. tyvärr..



Världens diaré...

Usch, de här har inte varit någon rolig morgon..

Husse vaknade av klockan kvart i 5 och klev upp.. sen hör man suck, pust och stön utifrån hallen.. och sen säger han att våran plutt fått diaré.. en jättestor PÖL med bajs ( i flytande form)..

Och då känner man hur de börjar sticka i näsan.. luktar så jäkla äckligt!!!

Men de är bara att torka upp och skura de.. men luktade ändå äckligt.. usch.. sen gick jag och plutten och la oss igen..

Vaknade strax efter 8 av att han hoppade upp i sängen med en pip och lekte.. gick upp och kollade mot hallen.. 2 stora pölar IGEN!!!!!! Mycket mer än förra gången.. =S usch usch usch..

De verkligen stank bajs i HELA lägenheten.. och i hallen och köket stinker de fortfarande..

Så de var bara till att torka upp och skura IGEN.. sen har man inte så mycket matlust så frukosten har fått vänta..

Och plutten ska få vara utan mat idag.. sen ska vi testa ge honom lite kokt ris i morgonbitti.. se om han blir nått bättre.. annars så måste vi väl åka till veterinären med honom... usch tycker synd om lillen.. inge kul att vara dålig i magen inte..

Men vi hoppas på att de inte är nått allvarligt, och så försöker vi ta de lugnt idag.. hur de nu kommer gå.. Trazzel som brukar bli alldeles vild när han tycker att det är matdags.. men men..

Och ja, inklickningen får vänta.. tills han är bättre i magen.. men ska i alla fall åka och köpa mej en klicker idag.. så ska vi börja med de så fort magen hans tillåter.. =)

Valpkurs!! =)

Ja då har valpkursen startat då.. riktigt roligt var de.. =)

Nog för att Trazzel var den skrikigaste ocjh skälligaste och olydigaste av dom alla men vafan.. =P betyder bara att jag har mer att jobba med..

Minns när jag började valpkursen med TImmy.. usch de va inte roligt.. inte nog med att jag var väldigt mycket yngst så hade jag den absolut svåraste hunden också.. hatade nästan den kursen i börjanö.. men sen gick de bättre.. och på slutet var även de kul..

Så de är med nya ögon jag ser på den här kursen.. tar inte allt så himla allvarligt.. man gör misstag.. man gör fel.. jag gjorde jättefel.. visste inte alls vad jag skulle göra ett tag.. men de är DÄRFÖR man är där.. för att lära sig..

Och faktiskt så när vi satt i klubbstugan och pratade så hör och häpna.. Trazzel LA SEJ NER..och sov.. helt otroligt.. trots dom andra vovvarna.. FRÄNT.. matte stolt!!

Sen har vi fått i läxa att klicka in vovvarna.. samt träna lite koppelträning..

Får hoppas att det går bra.. längtar redan till nästa gång.. =)

TRÖTT!!!!!!!

Oj vilken dag!!!!

Äntligen kvällen.. nu är både jag och Trazzel alldeles jättetrötta..

I morse var vi upp redan klockan 7 och gick ut.. var redan då jättevarmt ute.. så vi bestämte oss för att åka och bada senare på dan..

Och så blev de.. vi bar iväg en sväng mitt på dan.. otroligt skönt.. Trazzel simmade en massa.. sen åkte vi hem och då ringde Stina.. =)

Bjöd över oss på fika.. och där var Kickan och Mysan med vovvarna.. =) Så då blev de inte en lugn stund.. eller ja.. sån FART var de egentligen inte, men de fanns hela tiden nått roligt att titta på..

Trazzel och brorsan Torstehn Börje, TjejTrassel och Lotta, Jippi och Wallan..! Vilket gäng!!

Där satt vi oss och fikade lite och pang tjong så rök Trazzel och Torstehn ihop.. men Kickan gick dit och särade på dom och sen var de lugnt.. då sprang dom omkring och brydde sej inte så mycket om varandra..

Sen bestämde vi oss för att gå ner till älven så vovvarna skulle få bada.. Kickan och Mysan passade på att låna bikini av Stina och bada dom med.. men jag som knappt torkat sen badet innan stog över.. =P

Men där nere var de FART kan jag lova.. ojojoj.. ALLA sprang som tokar ner i vattnet förutom PudelTrassel.. =P hon tyckte de var mycket skönare på land.. hehe.. verkligen SYND att jag glömde kameran..*förbannar mej själv*

Var där nere säkert 45 minuter.. ojojoj.. men tro mej, jag blev nästan lika blöt som dom som badade.. heheh..

Och som att de inte var nog med de så gick vi hem och käkade mat och vilade en stund sen åkte jag och Trazzel iväg till moster för att hälsa på en sväng.. =)

Där fick han träffa blandisen Toy.. dom funkade väldigt bra ihop.. och Trazzel var mest passiv och tog de lugnt han.. låg i mitt knä och vilade..var där en timme ungefär sen drog vi vidare till Mormor..

Men DÄR sov han heeela tiden.. gick in och la sej under bordet och slocknade direkt..

Och nu hemma så har han käkat och hälsat lite på Fredrik och Runar som var hära.. men nu ligger han och sover..och de känns de som att jag också ska göra snart.. ojojoj vad trötta vi är..


Men Trazzel har ju börjat dra igång med en liten ful ovana nu..de måste vi ju berätta om....
Minns att jag läst samma sak i Napoleons blogg.. de kanske ligger i släkten.. ;)

Men i alla fall så varje gång vi ska sova... när vi precis gått och lagt oss i sängen och börjat slappna av.. DÅ!!! Då får Trazzel DAMP!!!!!! Far upp och ner som en tok i sängen.. tar upp ALLA leksaker och ben dit.. Drar av en täcket.. ska sova på kudden, ska bita en i armarna, i fötterna, överallt där han kommer åt.. och så slåss han som fan.. boxas med tassarna.. och inte går de att lugna ner honom..

Sådär håller han på säkert en timme innan han själv lugnar ner sej och somnar.. =P är lite småjobbigt men vi får hoppas de går över med tiden.. =)

Och en "bra" grej.. tycker i alla fall jag.. är att han börjat väcka husse istället för mej.. hehehe
Men på lite andra sätt.. =P Med mej räckte de att sätta upp framtassarna i sängen så vaknade jag och lyfte upp honom.. men med Husse måste man ta till mer drastiska åtgärder... =P
En natt så satte han upp framtassarna och drog sej nääästan hela vägen upp.. precis så att han nådde till Husses nacke.. och där slickade han honom tills han vaknade.. vilket var ganska fort.. hahah.. han flög upp..hade blivit livrädd.. hehe.. =P

Och igårnatt så slog han till honom så hårt i armhålan så han fick ett sår.. =P men vaknade gjorde han.. haha..

Men inatt så borde han väl sova tycker jag.. (hoppas jag)

Och just ja, ingen valpkurs på måndag.. är ändrat tills på Onsdag.. men de är snart i alla fall de.. hehe

Natti Natti..

ÄNTLIGEN VALPKURS!!!

Står fint
Är jag en Snygging eller vad?

Så stilig pojk vi har.. =) syns även på detta kort väldigt väl att han är en Vorsteh.. ser nästan vuxen ut.. hehe..

Och ja, ÄNTLIGEN ÄR DET VALPKURS!!!!!! Så som vi längtat.. På måndag kör vi äntligen igång..

Trazzel, Anton, Vorsteh:n Torstehn Börje och "TjejTrassel" hehe!! =) Fyra stycken små vovvsingar blir vi.. Bröderna Vorsteh, Trazzels bästis Rottisen Anton, och pudeln som vi kallar för TjejTrazssel.. hehe.. vilket gäng.. =P Undrar mest hur de kommer gå för Kickan å skrika Vorstehn Torstehn Börje hela tiden.. =P Och hur vi ska skilja våra Trazzlar åt.. =P

Bara Anton som är enkel där.. hehe.. och coolast.. dom andra tre kommer väl dampa runt mest hela tiden medans Anton ligger och sover på nån skön plats.. =P

Ska i alla fall bli otroligt roligt att se hur de går.. utan koppel och allt!!!

Skriver mer sen nån gång.. =)


En kväll i Hovra

Blickar utåt


Igårkväll så var vi i Hovra med Storasyster, Jon, Anton och Grynet...

En massa bus i typ 2.5 timme.. full fart.. eller i alla fall på två av dom.. hehe.. Anton är mest cool och ligger ner och tar de lugnt han..

Tränade även litegrann där borta.. Trazzel var hur grym som helst på ligg när Anton var brevid.. bara flög ner på backen.. fränt.. hehe.. =)

Sen började vi köra lite Hit med Anton men de va svårt för Trazzel ville vara med hela tiden.. hehe.. får ta de nått tag när vi är själva..

Även Hit börjar Trazzel förstå.. ska börja köra utan att visa med händerna nu.. bara komando för att se om de sitter kvar.. =)

Lägger in lite bilder från igår här nedanför!!

Trazzel å Anton
En av gångerna då Anton bestämde sig för att vara med och leka.. =P

Snygga profilen
Sitter fint en stund..

Alla tre sitter fint
Alla tre sitter fint på komando.. =)

Korvjakt
Paus i leken för att leta efter korv..

Fin så
Sötisen fin, börjar synas att han är en Vorsteh nu.. =)




"Håll i den där BIFFEN"

Tråkig Karneval

Idag har varit en händelserik dag.. eller ja.. kanske ICKE händelserik.. mycket passivitetsträning.. jättejobbigt!!!

Det var Karneval här i Färila idag.. den skulle börja klockan 1 så vi var ute i ungefär 10 minuter innan och stod och väntade.. klockan tickade och Trazzel blev allt otåligare.. Samt att kompisen Grynet kommit och sagt hej så henne satt han och ropade efter..

45 minuter senare.. kom karnevalståget.. ojojoj.. Men de brydde sej inte Trazzel om de minsta.. han hade lika tråkigt för de.. bet på kopplet, bet på mej, åt jord och gräs, tuggade på stenar.. ja ni vet.. =P

Och precis när sista ekipaget gått förbi så la han sej ner.. då hade vi varit ute i nästan 2 timmar.. ojojoj

Sen somnade han som en stock när vi kom hem.. =P

Efter den jobbigar eftermiddagen så åt vi mat och slappade.. Tommie skulle iväg och spela fotboll.. den kända fönematchen.. men vi orkade inte följa.. låg i soffan och sov tills klockan blev fram emot 6.. såå sköönt!!

Men sen blev de fart igen.. Då skulle vi åka och hämta Tommie och några till i Föne.. så först blev vi där och kollade på slutet av matchen.. såg några små barn i typ 2-4 års åldern..läskiga... Trazzel var lite osäkra på dom,men efter ett tag så upptäckte han att dom inte var så farliga så då fick dom klappa han lite.. =)

Sen blev de lite bilåkande fram och tillbaka.. och vi bestämde oss för att åka på Hundklubben, för första gången! =) Bara för att fördriva tiden lite tills vi skulle hämta upp folket igen..

Så då tog vi med oss lite korv och gick in dit.. började med att hoppa lite över agilityhindren bara för skojs skull.. sen sa vi "Hopp" när vi hoppade..sen sprang han genom tunnlarna i världens fart.. tyckte de var skitkul! =) Fick göra av med en massa energi.. sen tränade vi även Ligg och Hit.. börjar gå riktigt bra nu.. han börjar verkligen förstå vad man menar.. faktiskt otroligt lättlärd måste jag säga..

Men sen har han sovit som en stock.. Träffade på min Storasyster i Ljusdal och åkte lite bil med henne.. han sov i baksätet..sen skulle vi skjutsa en lite full Magnus fram på fäla.. när han ska kliva in i bilen så backar han  och säger "OJ, en Saint Bernard"

Men sen så hoppar han in ändå och sitter och pussar på honom.. =P Trazzel sover mest.. hehe
Väl på Fäla så ska han kliva ur och då vaknar Trazzel till liv.. då kommer nästa fula kommentar..
"Håll i den där BIFFEN nu då"

Som om han är nån himla bjässe.. ojojoj.. hehe..

Och nu ligger plutten utslagen på soffan hära.. så trött... ska strax sova jag med.. vi får passa på att ta mycket plats i sängen nu när Husse inte är hemma.. ;)

Natti Natti!


Passivitetsträning.. m.m

Igår så blev inget som de var tänkt..men på Djurens Dag hamnade vi tillslut.. men efter att jag blev påkörd och inte kom hem så blev kameran hemma.. Men de gick bra med alla utom bilen sån tur var..

Idag har vi övat passivitet.. har upptäckt att våran lilla plutt inte är så bra på de.. vill gärna ha nått att göra hela tiden när han inte är hemma..

Så på förmiddagen gick jag ut och gick en promenix med honom sen satte vi oss mitt på en gräsmatta och väntade.. väntade, och väntade.. i 20 minuter.. han hade jättedamp.. skulle bita i kopplet, i gräset, på mina händer, på mina skor, i mina kläder..när han inte fick de så skulle han skälla, rulla runt, springa omkring..

Men efter cirka 20 min så la han sej faktiskt ner.. men han skulle fortfarande ha koll på de mesta.. men då tyckte jag de nog så då gick vi..


Sen så har Trazzel fått varit hemma med daghussen Runar.. förutom att han skrek en halvtimme när jag gick så hade de gått rätt så bra tror jag..


Sen nu ikväll har vi kört mera passivitetsträning.. tänkte berätta de i bilder.. :P


20.15

20:15 Vi kommer fram till bänken och jag slår mej ner.. Trazzel kliar sej och tycker jag ska ta av kopplet.. :P

20.19
20:19 Trazzel kikar på en bil som kommer

20.22
20:23 Trazzel LIGGER ner, men käkar gräs och jord

20.28
20:28 Trazzel hoppar upp i mitt knä och kollar läget

20.35
20:34 Trazzel ser en hund på andra sidan vägen

20.40
20:38 Trazzel ser Husse komma så då var träningen slut.. :P

Så bra gick de.. :P Men men, de är väl bara att forsätta öva antar jag.. :P



Oj vilken dag!!

Vilken dag.. vet inte riktigt vart man ska börja..har några bilder som jag ska lägga in i alla fall

STOR!!

Kolla vad himla stor lillfisen har blivit.. hur lång som helst.. och större blir han.. hehe


Idag har vi gjort en massa nya saker..och en massa gamla saker också.. :P

Först så vaknade vi klockan 7 I MORSE bara för att jag hade sovmorgon.. var ut och pinkade.. sen gick vi in och sov en och en halv timme till..

Sen jäklar var de damp mer än någonsin tror jag.. världens race upp och ner i sängen, ut på altanen och in igen.. bet i ALLT han kom åt!!! Så ja, de var bara till att kliva upp och ge busen frukost..och istället för en promenad så tog vi bilen och åkte och busade lite på en strand här i närheten.. dampade loss lite där.. hoppades han skulle somna om en sväng när vi kom hem men ack så fel man kan ha..

Men sen kom husse på att han och Trazzel skulle gå på loppis.. socialträna lite.. Men dom kom tillbaka efter 10 minuter så jag vet inte riktigt hur de gick.. :P

Den andra nya grejen för dagen var att jag fixat till en matta och ett täcke bak i skuffen på bilen så att lillen ska kunna få vara där istället för i baksätet..

Och den första kilometern gick de jättebra.. :P Sen skrek han i kanske 500 meter.. sen tyckte han att man kunde bita sönder allt man kom åt.. men då blev jag arg och sen var han tyst nästan hela vägen.. hehe

Väl framme i ljusdal så hämtade vi upp Anna-Karin, Lina och Anton.. Sen skulle Anton och Trazzel vara bak i skuffen tillsammans.. hmm.. hade väl inte förväntningar precis.. :P blev världens liv och bråk..

Sprang in på dollar och handlade lite ben och leksaker och sen bar de av mot stranden där vi skulle spendera nån timme..

Och där var de ju BRANOG full fart hela tiden.. gräva, bada, leka, brottas, jaga varandra, bitas m.m m.m

Som om de inte var nog så svängde vi in och träffade Labrador/Border Collien Grynet och busade hur mycket som helst.. i alla fall Trazzel.. Anton tog sitt förnuft till fånga och la sig och vilade.. var bara upp nåra gånger och kollade läget.. hehe.. =)


Och nu förstår ni säkert att plutten ligger stendöd i soffan.. sover som en stock.. efter middagen hos mina föräldrar.. Där Trazzel upptäckte vart kattmaten VAR!! För inte var de mycke kvar när jag hittade honom inte..

Sen som pricken över i:et blev de ett bad med schampoonering nu på kvällssidan.. verkligen behövligt.. de vita var mest brungult.. :P hehe

Så nu blir de nog en lugn kväll tills de är sovdags.. sen full fart i morgon igen..

Lite bilder kommer här då.. =)

bus bus
Busar med pipen

Gräva e kul
Gräva är SÅ kul!

Bus med Grynet
Grynet och Trazzel

Alla 3
Anton är med och busar en sväng.. =)

Full fart
FART!! En bild säger mer än 1000 ord!! =)

Trazzel äcklig..

Sitter fint

Vaknade först i morse klockan 4 när husses klockan ringde.. då var Trazzel ut en sväng sen hade vi sovmorgon till klockan 9 när min klocka ringde..sköönt!

Vaknade och gick ut en sväng, käkade frukost.. sen hoppade jag in i duschen en sväng och när jag kommer in i sovrummet och tänder lampan så ser jag nått äckligt klet i sängen.. Men eftersom Trazzel varit med mej hela tiden på morgonen så måste de kommit dit när jag sov..

En STOR fläck på lakanet.. och mitt uppi de SPYA med kattbajs.. USCH!!!! Inte undra på som han åt de igår.. har hittat en sandlåda med jättemycke gott bajs i.. och han lyssnar INGENTING när han väl fått fart däråt.. så nu är de endera koppel eller en massa leksaker och tålamod och snabbhet som gäller när vi går ut..

Så nu har vi tvättat lakanen och täcket som var alldeles gult..blä för dej Trazzel..


Sen på förmiddagen skulle jag iväg och få massage av Tommies faster.. sköönt.. och Trazzel fick självklart följa med.. tänkte ha honom ute med Leif först men då skrek han så mycke så han fick väl komma in då.. =P

Väl inne så skulle han bita ÖVERALLT trots att han hade tuggben med sig.. och när han inte fick tugga på alla saker där så la han sig på golvet och tuggade på mina händer istället.. =P

Men efter halva massagen så somnade han under massagebänken.. så då fick jag äntligen lite lugn och ro.. hehe..

Sen blev de till att skynda hem och göra lunch innan jag skulle iväg å jobba.. så klockan 1 kom husse hem, och halv 2 började jag..

Sen ikväll har vi inte gjort så mycket.. Trazzel var ut på en promenad med Runar.. sen nu har vi varit ute och busat lite.. hade med kamptrasan för att få honom att glömma kattbajset.. funkade faktiskt kanon.. den är skitbra att ha som belöning har jag upptäckt..
Han var jätteduktig och sökte kontakt med mej flera gånger när vi var ute.. och gick han före mig och jag vände så kom han fort fort tillbaka och gick med mej.. och då busade vi en massa med trasan.. =)

Men när jag skulle ta av honom trasan sista gången så råkade han bita i mitt finger istället för i trasan.. så nu sitter jag här och skriver med plåster på.. hehe.. men de gör inget.. de var ju inte med mening precis..


Busfrö


Torsdag!

Sötisen

Torsdag idag då.. Jag har först jobbat sen varit på kalas. Dock fick Trazzel vara hemma med Husse hela dagen.. men de är inte fy skam de heller!!

Har dragit ner på måltiderna från 4 till 3 nu.. får se hur de går.. blir lite längre mellanrum mellan måltiderna nu..och de finns ju ingen risk att han är hungrig precis.. äter ALLT, pinnar, stenar, kottar, buskeh här utanför! Den är snart ingen buske längre.. :P men men..

Och nu tjöt husses dosa igen.. och husse springer iväg.. skitkul tycker Trazzel och vill följa med.. men näee.. de får han inte! hehe!

Nu har vi varit ute på altanen och knäppt lite kort.. branog damp han har.. ska döda busken, pipen och ja ALLT han kommer för.. och alldeles skitig är han.. funderar på att köpa ett schampoo för vita hundar.. för de är ju i de vita som han blir mest skitig.. eller ja, är ju där de syns mest.. hehe

Är inne och kikar på Nappes blogg varje dag.. =) dom är ju så lika..och när jag ändå pratar på om brorsor så kom jag på att vi måste åka och hälsa på Vorsteh:n Torstehn Börje nått tag.. =)

Busen skitig

Känslor!

Myser i soffan

Idag är de onsdag då.. jag var ledig från jobbet så vi har varit hemma och myst hela dagen.. Fast Tommie kom hem klockan 11 för han mådde inte så bra.. och precis när han skulle ringa och byta bort jouren så tjuter den där j*vla dosan.. å Trazzel fattar ingenting.. Husse som nyss kommit hem försvinner i världens fart..

Trazzel ställer sig i hallen och skriiiker efter husse. Dumma husse och bara försvinna sådär..

Lillplutten har verkligen börjar visa känslor.. =) Blir glad när man kommer hem.. fick jättedamp nyss när jag kom innanför dörren.. sprang runt runt som en tok och ville bita överallt där han kom åt..=) Så roligt så..

En annan bra grej var att han inte kissade inne inatt.. =) så duktig så..!!

Och så har vi börjat träna in ligg, går väl sådär, tror inte han förstår riktigt varför han får beröm och korv.. :P men de kommer väl de med.. hehe!!

Han är i alla fall riktigt grym på att söka kontakt innan han får mat och vänta tills man säger varsågod.. =)

Sen var de väl inge mer vi skulle skriva idag.. syns nån annan dag.. =)


Bus bus bus!!

Bus bus

Idag så har det varit en helt vanlig dag.. förutom att Trazzel har börjat pinka inne på nätterna.. trots att sista pinken är klockan 11 och sen är vi ut halv 4 på morgonen igen.. :/ har gjort så två nätter i rad nu.. funderar på att börja gå en lite längre sväng med honom på kvällarna så han verkligen får göra ifrån sig ordentligt..

Sen nu på kvällen har vi varit och busat med Anton i mååånga timmar!!! Oj vilken fart de är på dom.. springer och bråkar och busar hela tiden...och Trazzel skäller och låter hur mycket som helst.. tycker nästan synd om lilla Anton som är en hel vecka yngre.. :P

Men efter nån timmes lek och två korta promenader så blev de till att sova lääänge länge under bordet.. enda tills vi åkte hem faktiskt..

Är skönt nu när vi kan åka vart vi vill när vi vill.. så underbart med körkort.. =) Så nu blir de till att åka till skogen nån dag..får se om Anton vill följa med och prova på och spåra lite.. Bara gå en bit och gömma sej och se om dom vill använda nosen sen och leta reda på en.. =)

Men nu e de väl dags att sova snart.. sen i morgon är jag ledig så då ska vi ta de lugnt hela dagen.. skönt skönt.. =)


Och just ja..vi har varit lik brorsan idag.. :P Fått tuggummi i pälsen.. ojojoj.. MELLAN trampdynorna.. Jag blev alldeles förskräckt och trodde att trampdynan delat på sej eller att han hade en extra.. men sen såg Tommie att de bara var tuggummi.. men skitsvårt att få bort.. måste försöka pillra bort de när han lägger sej ner och är lugn nått tag.. :P


Kommer lite bilder här nedanför nu!

Trötta


Anton sover

VARMT!!!

Var ut första gången halv 4 i morse.. och redan då var de så varmt...

Usch, tyckte de var varmt igår ja, men de verkar bli ännu värre idag tror ja..

Klev upp riktigt vid halv 9 ungefär.. hittade då en kissfläck i sängen.. konstigt.. kollade på Trazzel som låg och sov som en stock där han sovit sen klockan 5.. men han måste väl vaknat utan att jag märkt de då.. hmm

Men men, han har ju inte gjort inne sen andra dagen han kom hit så de är ju förlåtligt.. men vill inte de ska bli nån vana att han kissar i sängen precis..


Han har i alla fall blivit så duktig på att åka bil.. säger inte ett knyst nu längre.. ligger i baksätet och gnager på sitt ben..och skönt är väl de.. =)

Idag blir vi hemma till halv 2.. då kommer svärmor och hämtar upp honom så ska han få vara där i 2,5 timme..sen hämtar Tommie honom klockan 4 när han slutar.. och då är de dags för 12 veckors-sprutan!!!! Har tid hos veterinären klockan 5..kommer nog gå bra, han var jätteduktig förra gången vi var dit och besikta honom..

Och just ja, öroninflammationen bröt aldrig ut.. vi ringde veterinären som tyckte vi skulle tvätta med Epi Otic en dag till för att se om de blev bättre.. och de blev de, så vi tvättade 4 dar till och nu ser han faktiskt riktigt bra ut..inte röd alls längre..bara lite smuts som vi ska torka ur idag..skönt att slippa öroninflammation.. vill inte ha nån öronvovve.. =P



Full fart hela helgen..

Ojojoj vilken helg det har varit..

En massa bus,bråk, lek och sovande..

Har varit och lekt med Labben Zita hur mycket som helst... dom är bästa kompisar nu.. och Trazzel har lugnat ner sej lite med skällandet.. äntligen.. :P

Sen har han lekt med Anton också.. och även dom har lugnat sej lite.. idag kunde dom till och med slappna av och somna när vi var där.. helt otroligt.. hehe

Och Trazzel måsta ju självklart bada i Linis pool.. skitroligt var de.. han hoppade i och ur och fram och tillbaka i säkert en kvart.. dyngsur.. hehe

Och nu ikväll har vi varit och badat två gånger.. Trazzel simmade båda gångerna.. så duktig så.. och nu ligger han alldeles slut i soffan och sover..


Har dock varit lite dålig med att ha kameran med.. måste bättra mig, är ju från nu man vill ha en massa kort.. när dom fortfarande är "små"  hehe..

Och i morgon är det sovmorgon.. jag börjar inte fören halv 2.. skönt.. hoppas Trazzel sover lääänge.. =P