Klubben, valpkurs, skogen

Sitta fint

Nu har de hänt en massa saker igen sen sist vi skrev.. trots att det inte var så länge sedan..

Först så var vi iväg på klubben med Anna-Karin och Anton.. träffade på en stor Rottiskille som heter Billy. Jättetrevlig var han, då bröt vi våra principer och lät alla vovvarna busa på planen.. riktigt roligt att kolla på.. =) Jag har aldrig sett en vuxen Rottis såhär nån gång förut så de var kul.. =) Svårt att förstå att Anton kommer bli sådär stor..

Lite bilder därifrån..

På klubben
Alla Tre Grabbarna

Hånglas
Trazzel och Billy

Utställningstrazzel
UtställningsTrazzel.. =)

Sen så var de valpkurs igårkväll.. gick rätt så bra, Trazzel var väldigt duktig ibland.. men ibland totalt omöjlig.. men de går bättre och bättre..

Tränade på platsliggning nära dom andra vovvarna.. helt otroligt dutkiga var dom allihopa.. man kan inte riktigt förstå att dom bara är 4 månader..

Nästa vecka blir de tyvärr inge valpkurs.. då är de fågeljakt.. och veckan efter de  blir de heller inte.. dock att vi kanske åker på klubben ändå och tränar lite.. =) men veckan på de blir de återigen kurs.. längtar redan..

Då ska vi ha tränat in Ligg från 10 meters avstånd.. Måste börja träna nu på en gång.. =) men han börjar bli riktigt duktig på ligg så jag tror inte de blir så svårt..

Och som att de inte var nog så åkte vi och kollade på fotboll en sväng efter.. de var något nytt.. Trazzel var på helspänn hela tiden.. följde bollen med blicken hela tiden.. och när den kom nära så försökte han springa iväg och ta den.. =) hehe.. tur han var kopplad annars hade Föne fått en extra spelare..


___________________________


Idag har vi varit på språng hela dagen.. har blivit en massa bilåkande.. och Trazzel har faktiskt varit duktig.. blir bättre och bättre på att vara själv i bilen.. fick träna en del på de idag..

Blev även en tur på köpingen för att miljöträna grabben lite.. han ville gärna springa in i varenda affär som hade dörren öppen, och hälsa på att folk vi gick förbi.. men annars så gick de riktigt bra.. förutom när vi planerade att gå förbi Golden Retrivern som vi såg hundra meter bort.. vi gick brevid en husvägg och när vi kom mitt för en dörr så slår den upp och ut kommer 7 STORA BORSOIER!!!! Och ja, Trazzel blev livrädd.. sprang över på andra sidan vägen.. och jag blev nog lika chockad själv.. och sen när vi skulle gå förbi golden så hade den hunnit gå iväg.. men de blev nog hundmöte så de räckte för idag ändå.. hehe..

Sen för att göra nått kul så bestämde vi oss för att åka till skogen.. jag kom på att jag ville skjuta lite luftgevär så vi for iväg en sväng.. =) Till ett grustag inte så långt härifrån.. där fick Trazzel springa lös bäst han ville.. drog iväg på några upptäcksfärder själv till och med.. men kom ganska fort tillbaka och kollade så vi inte försvunnit..

Vi satte upp tre ölburkar som vi sköt på.. så fort en flög iväg så sprang Trazzel dit.. så vi har kommit fram till att han är en fallapportör.. hehe.. =) fast han fatta inte att han skulle ta me sej burkarna.. men han gick fram och kollade så att dom vara döda i alla fall..

Och nu ligger lillbubben utslagen på golvet här hemma.. alldeles slut..

Blir till att vila och ta det lugnt i helgen.. för att köra igång igen nästa vecka, då de blir utställningsträning och liggträning..

Lite bilder från dagen här nu.. =)

Fin fin!

Ligger på komando
Ligger på komando.. =)

Närbild
Såhär sandig blir man när man leker i ett grustag..

Står i skogen
Vad är det som gömmer sej i skogen tro?

Skott
Kollar spänt på ölburken när husse ska till och skjuta.. och springer sedan FORT fram för att kolla så att burken är död.. =)


Sen ska vi avsluta med en bild som bara är så otroligt ful så jag måste visa den.. =P

Så jäkla ful



Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Fan va snygg du är när du åker bil Trazzel!
Jag ska köpa en bilstol åt dig!

Puss från Anton :P

Postat av: Anonym

Åh vad ni är duktiga!!!!
Och guuuuuu vad söt han är!
Ligg på 10 meters avstånd! Nu vill man ju inte vara sämre, måste träna!
Önskar att jga bodde som er!! Så härligt!
Skit att bo i stan, speciellt om man är hundtokig!
Napoleon har plötsligt börjat larva sig med att bajsa och kissa inomhus så jag har fått backa jättemycket. Nu ska vi ha värsta rutinerna här för att styra upp detta.
Kram/Katarina

2006-08-26 @ 00:20:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback