Omöjlig, matteberoende och alldeles underbar.. =)

Nu var de ett tag sedan man skrev igen.. kommer i omgångar sådär.. när man har nått att berätta.. och nu kommer de även lite nya bilder.. har äntligen fått tillbaka kameran.. =)

står fint

Trazzel är just nu:
Omöjlig
Beroende av matte
Snart tandlös
Envis
Trött
Gossjuk
Och alldeles underbar.. =)

Han har verkligen börjat visa att han har mycket egen vilja.. I torsdags på valpkursen var han alldeles omöjlig.. vägrade lyssna överhuvudtaget... såg mej inte alls.. och fullständigt omöjlig att gå i koppel med.. slet och drog åt alla håll.. snart flyger man som en vante efter honom.. =P

Men nu har vi tränat stenhårt på att gå i koppel, jag tycker faktiskt han bättrar sig en del. Sen har jag även börjat kräva lite mer av honom.. han är ju ingen liten bebis längre..


Nu har vi även börjat åka till skogen lite oftare.. ska försöka få in de till vana.. idag var vi till en badplats som ligger i skogen.. och där var de fart.. han sprang runt runt hela tiden, ner i vattnet, upp på land, jaga fjärilar och humlar, leka med bollen..Och de bästa är ju att stänka ner mej så jag blir alldeles genomblöt.. =P


Var även meningen att vi skulle vara hundvakt åt Anton idag.. men blev inte så.. synd, annars hade han också fått följa med till skogen... =) men de får bli en annan dag..


Sen ikväll hände en annan rolig grej... Jag höll på göra i ordning mat och hör Trazzel börja skälla... sen hör jag kompisen Mikael ropa "Det är en KATT på altanen".. och ja.. de var de.. en lite svartvit kattunge.. riktigt söt.. =) Trazzel skällde på den men katten var inte alls rädd, mest nyfiken.. vi fick kasta den över stängslet säkert 5 gånger innan den sprang iväg..

Och de sista jag ska berätta om är Trazzels matteberoende.. Han är TOTALT jättefäst vid mej.. Matte är de nästan de bästa som finns i hela världen, i alla fall när man är hemma..
Var iväg på bio för nån dag sedan.. lämnade Trazzel med husse och Mikael.. Trazzel skrek i princip konstant i EN TIMME OCH EN KVART!!!!!!!!!!! Helt hysterisk.. trots att han gosade och lekte med både husse och Mikael så måsta han gnälla hela tiden..

Så nu har jag bestämt att Trazzel ska få vara ensam hemma med Husse minst en timme om dagen.. För de är nått han verkligen behöver träna på.. =P

Nä nu är de kanske dags att sova snart.. kommer lite fler bilder här nu bara.. =)

Påväg ut i vattnet

Badar

spanar

Blöt och söt

Sötfisen



Natti Natti!

Kommentarer
Postat av: AKP

va söt han är! Gosiga ponken! Dampig å alldeles alldeles underbart toksöt! de bara lyser om honom :) hihi
Hoppas allt går bra på kursen ikväll nu!!
MASSA KRAMISAR

2006-08-21 @ 08:48:31
Postat av: Nappenmatten

Åh, vilka fina bilder!!!
De är så lika att man nästan funderar på om de kör ngt slags telepati med varandra?!
Jag hoppas vi kan träffas någon gång, det skulle vara så kul att se Trazzel! Och Torsten.

*kramisar*
/Katarina & Napoleon

Postat av: madelen strandberg

Hej!! fina bilder...Han är ju bara för söt..

2006-08-22 @ 10:29:30
URL: http://minakatter.blogg.se
Postat av: aggiornare

Stupore! Amo questo luogo!:))))))) http://www.usate348.org/aggiornare

2007-02-19 @ 01:57:24
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:19:09
Postat av: cavalli

pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli

2007-02-24 @ 23:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback