Sova borta, valpkurs m.m

Nu var de ett tag sen vi skrev.. har varit fullt upp, men ändå lugnt och skönt..

Bus å bråk

Trazzel är i alla fall helt bra i magen nu, så nu har vi börjat försöka klicka in honom..har väl gått sådär, i början så var han rädd för klickern men dagen efter gick de bättre.. men jag vet inte om han riktigt fattat än att klick betyder godis.. men de kommer väl, tänkte träna mera i morgon..

Vi har även umgåtts en hel del med Anna-Karin och Anton.. så nu börjar äntligen vovvarna lugna ner sej efter att dom varit tillsammans ett tag.. skönt de.. så igår slog vi till stort och skulle sova tillsammans.. och de gick faktiskt ÖVER förväntan!!! Dom bråkade och busade på kvällen, men sen när vi gick och la oss så somnade dom nästan på en gång.. sen vaknade Trazzel till vid 4 så då skyndade jag upp med honom så de inte skulle bli nån olycka på heltäckningsmattan.. men sen somnade vi om och sov till 8..

Då var vi ut igen..och sen var de full fart.. hehe.. =)

Lite fler bilder..

Busas


Dricka vatten

Anton söt


Sen ikväll var vi på valpkurs igen.. roligt roligt.. =) Trazzel var SÅ duktig..så otroligt kul att vara dära.. nog för att han får sina ryck och inte vill lyssna, men skam den som ger sej.. hehe..

Idag var även mysan med me tjejtrassel och sen kom de en till korthårig vorsteh dit.. kul kul.. =)

Tränade att gå fint i koppel, fritt följ och inkallning.. samt passivitet och sen gick vi igenom klicker och pratade en del.. fick i läxa att lära in ligg från stående possition.. så i morgon blir de till att klicka för oss.. hehe.. =) och sen så ska nog husse köra lite fritt följ och inkallning me plutten.. för han va verkligen mammas vovve ikväll.. =P hehe

De är helt otroligt vad mycket bättre kontakt man får med vovvarna när man går kurs.. man märker verkligen skillnad från gång till gång.. även på dom andra deltagarna.. det är de som är så bra med kurs.. man lär av andras misstag.. och även när dom gör rätt..

Nu ligger plutten utslagen i sängen.. kommer nog sova tills i morgon.. får se om han får i sig nå kvällsmat.. om han orkar upp.. hehe... så i morgon blir de lugn och ro och klickning.. men bara vara hemma..

Klippte även klorna idag igen, går bättre och bättre verkligen.. bara man är envis så går de fort sen.. och om man passar på när han är trött..

Nä nu ska jag gå till tvättstugan, passa på och ensamträna lite medans han sover.. hehe.. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback