En solig morgon

Klockan 4 i morse så vaknade Trazzel och tyckte de var dags för den första pinksvängen.. då gick vi ut till en solig fin morgon. Men sen skyndade vi in och la oss igen.. sov till klockan 8.

Gick ut en sväng då med och busade lite.. jag försöker få honom att inte rymma iväg till grannhunden såfort han kommer utanför dörren, och ja, de går bättre och bättre.. Men som trots så gick han till den närmsta grannen och satte sej och bajsade nedanför deras köksfönster. Men men, han höll sig på rätt tomt i alla fall, och jag skyndade inte och hämtade en påse och tog reda på det..

Sen har vi gjort i ordning frukost och nu ligger lillen och slappar i soffan medans jag sitter här en sväng.

Blev kanske en jobbig dag för honom igår.. Storasyster med familj var hit och hälsade på. Jäklarns va Anton och Trazzel busar alltså.. men branog Trazzel ger Anton stryk.. han som alltid är så underlägsen andra hundar, men inte Anton inte.. men sen är ju Anton en hel vecka yngre. Vet inte om det är därför kanske? Hehe.

Och medans dom var här så kom det mer främmande, en kompis till Husse. Och sen så satt vi och spelade kort hela kvällen, medans lilla Trazzel låg och sov på Johans fötter. Fötter är nog de bästa som finns att ligga på.

Efter några spring fram och tillbaks till tvättstugan så blev det äntligen lugnt och skönt här, vi satt allihopa framför tvn och myste. Och så plötsligt Pling Plong, nån ringer på dörren, halv 12 på natten. Vad är de för konstigt folk som är vakna så sent.

Det var några andra kompisar till Husse, Patrik och Lena och deras nyfödda son Emil. Så då blev de till att busa och bråka igen. Patrik var bråksjuk så Trazzel kunde ju inte annat än att ställa upp. Men när klockan blev framåt 1 tyckte vi det var dags att sova så då gick vi ut på en kvällspromenad och sen kröp vi ner i sängen.  Men Husse fastnade som vanligt kvar framför tvn ett tag till han. Men då blev ju mer plats i sängen åt oss så de gjorde inget! =)

Kommentarer
Postat av: Napoleon

Nappen är jättedominant, tom mot stora vuxna hannar, försöker rida mm... En mkt bestämd och kaxig herre min Napoleon..
Bara schäfern Jazz (6år hane) respekterar han litegrann..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback