Första natten avklarad..

Ja då var den första natten avklarad..

Trazzel har nog prova ligga överallt på alla möjliga vis i hela sängen inatt, bytte sovställning en gång i halvtimmen ungefär.. och varje gång han rörde på sig så måsta han gny till lite så vi märkte att han flyttade på sig. Men tillslut så tror jag han bestämde sig för att den bästa platsen att liga på var uppepå matte. :P

Vaknade några gånger inatt, för klockan 2, tänkte gå ut då men sen slumrade vi om.. men klockan tre så skynda vi ut och då kissade han läänge lääänge. Sen gick vi in och la oss och sov.. vaknade till av husses klockan men somnade kvickt om igen..och sova enda till klockan 8.

Då var vi ut på morgonpinken sen gick vi in och käkade frukost..sen skyndade vi oss ut igen och pinkade och bajsade och busade en stund. Sen gick vi och la oss i sängen en sväng till.. men då när vi vaknade så var matte alldeles förseg så då blev de två olyckor innan vi kom ut..men sen när vi kom ut så pinkade och bajsade han igen.

Så då tänkte jag att nu klarar han nog sej en liten stund, men tro de eller ej, de första han gjorde när han kom in var att pinka flera gånger.. så nu har de blivit 7 pölar på golvet i loppet av cirka 45 minuter.. PLUS att han pinkat säkert 5 gånger ute under samma period..då vi varit ut 3 gånger..

Men men, de är väl sånt som händer.. om de fortsätter vara såhär väldigt mycke en längre tid kanske man ska misstänka urinvägsinfektion, jag vet inte? Tycker det har varit lite onormalt mycket.. men de kanske är jag som inte minns riktigt hur de var att ha valp.. hehe!

Nu ligger sötfisen och sover i soffan bakom mej, ska strax gå ut och hämta posten och pinka igen.. hörde postbilen åka förbi nyss.

Sen väntar vi på att husse ska sluta klockan 2. så att matte kan åka iväg på körskolan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback