Midsommarafton

Bästa sovplatsen..

Ja då var de midsommarafton då.. och det har varit en mycket händelserik dag för Trazzel idag.. 

Men det var en lugn å skön morgon i alla fall, som de syns på bilden.. han har hittat den perfekta sovplatsen.. på kuddarna, hellst så ska man skynda sej att sno mattes kuddar när hon inte är där, annars så får man försöka trycka sen ner bakom nått huvud.. för nära måste man ju ligga hela tiden..

Sen var det meningen att han skulle umgås hela dagen med husse, eftersom matte jobbade.. men dom kom husse på att dom skulle åka runt och hälsa på en massa folk. Så först var dom hos hans syster och träffade hennes dotter Helena som är 1 och ett halvt år snart.. usch, läskig typ.. Trazzel är väldigt reserverad mot småbarn.. dom är konstiga..

Sen har han spenderat lite tid med "morfar" medans husse handlade.. då tog morfar med honom på en biltur.. och han somnade nästan på en gång, sen ville han inte kliva ur när husse skulle hämta honom.

Sen blev det en tur till veckebo, husse skulle lämna några nycklar till några som bor där. och dom har två hundar.. en laika och en border collie.. dom var stora och lite läskiga.. och den dumma laikan tog hans jordgubbe..

Efter det blev de midsommarmiddag hemma hos mormor och morfar.. där var de även mer folk.. gammelmormor och gammelmorfar.. men dom tyckte han om från början.. :) så där slappnade han av och somnade nästa på en gång.. hade varit en jobbig dag för stackarn.. sen sov han nästan hela tiden.. när vi inte var ute på framsidan och sparkade lite fotboll då..

Och inte var de slut på äventyret sen heller.. för på vägen hem såg husse några kompisar som han tyckte vi skulle hälsa på.. så då var vi där och Trazzel sprang runt runt och busade.. sen lade han sej och sov på en av killarna han aldrig träffat förut..

Blir så himla förvånad över att han är så säker i sej själv.. inga problem alls med att slappna av hos andra.. eller somna på andras fötter och så.. så himla framåt hund.. vill gärna hälsa på allt och alla.. i alla fall dom som inte bryr sej så mycket om dom.. när folk sätter sej på huk och försöker gulla då bryr han sej inte så mycket..

Men nu har lillen äntligen fått komma hem så nu sover han som en stock i soffan.. får hoppas det blir en lugn kväll nu..

Lägger upp lite fler bilder här nedanför nu..

Å just ja, måste bara berätta att Trazzel tycker att man alltid ska vara nära, även om man biter på en leksak så ska man helst ligga i knät på någon, eller varför inte på ryggen?

Trazzel sitter fint!

Trazzel ligger och busar med Erik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback