Myspys i puffen, bilåkning och öroninflammation

Myser i puffen


Vår kära lilla Trazzel har kommit på att det är jättemysigt att ligga i puffen.. både för att sova eller äta på nått ben eller bita på någon leksak.. Han är så söt så!!!

Idag har vi varit ute och åkt bil.. Trazzel skrek en del.. vet inte om de va för att han måsta åka bil eller om de va för att han var rädd när jag körde.. fick ju mitt körkort igår så han har inte sett mig bakom ratten förut.. hehe..

Men efter en stund så tystnade han.. åkte ner till älven för att se om han ville bada men de hade han ingen lust med, gick en liten bit ut sen spran vi upp på stranden i stället..sen åkte vi en sväng till. Hälsade på några kompisar som tyckte han var SÅ FIN!!!

Men en tråkig grej är att lillen håller på att få en öroninflammation i vänster öra..är alldeles röd och luktar illa.. :/ har tvättat två gånger idag men är ändå smutsigt nu igen..sen kliar han en massa och ruskar på huvudet så i morgon blir det till att ringa veterinären för att se om man får komma dit. Hoppas på de så han blir bra nån gång..

Trazzel har även börjat vara lite hos en "dagmatte".. min kära svärmor.. har varit där två gånger nu.. har gått jättebra.. =) Där har han fått en labradorkompis som blir som valp på nytt.. Men lillen har börjat skälla, hm, ska de vara bra de? Ska inte de här vara tysta hundar, i skogen i alla fall.. vill ju inte att han ska ställa sig och skälla på fåglarna precis.. :P

Men de är väl förhoppningsvis nått som försvinner.. kanske..

Han börjar i alla fall bli jätteduktig när han ska äta mat nu.. då säger vi sitt och han sitter ner.. så håller vi upp  handen som stopp och ställer ner matskålen, sen när han söker ögonkontakt så säger vi varsågod.. =)  Matte och Husse stolta!

Men nu är de snart dags för kvällspinken sen bums i säng.. och ja, säng stämmer ju, för där ligger han hela natten, hellst på min arm, så man får ligga alldeles stilla HELA natten.. sen tycker man det är varmt och trångt på morgonen.. hehe


Påväg till tvättstugan

Trazzel tänkte följa med till tvättstugan en dag.. =)



Kommentarer
Postat av: madde strandberg

Hej!! vilken sötnos han är eran trazzel..

Postat av: madde strandberg

hej!! vilken sötnos han är eran trazzel..

2006-06-29 @ 17:54:42
URL: http://minakatter.blogg.se
Postat av: Napoleon

Hihi, Nappen har oxå åkt tvättpåse.. är de clonade eller :)
Bara bläsen skiljer dem åt!

2006-07-06 @ 01:30:57
URL: http://napoleonthedogg.blogg.se/
Postat av: Napoleon

P.S Vänster öra på nappe oxå.... D.S

2006-07-06 @ 01:31:13
URL: http://napoleonthedogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback