Ösregn..

Ja usch, idag är ingen rolig dag.. eller vad man ska kalla de..

Vaknade av att klockan ringde klockan 6.. men dock inte Trazzel.. hmm, han som alltid brukar vakna och vilja ut.. Inte ens när jag gick upp och klädde på mej så vaknade han..konstigt..

Men då stannade jag upp och lyssnade extra noga.. DET ÖSREGNAR UTE! Där hade vi förklaringen.. nån här vart smart nog att inse att man ligger kvar i sängen en sån här dag..

Men de gick inte så länge för Husse bar ut honom i alla fall. Väl ute stod han me dörren och gnällde och ville in.. sen satte han sej under paraplyet och tyckte husse var världens dummaste.. hehe.. Men när han gjort de han skulle så skyndade dom in.. Trazzel var först.. sen ville han upp i sängen och sova mera.. men när vi valde att äta frukost så kunde han ju inte vara i sovrummet själv heller.. så han somnade under bordet en sväng.. =)

Nu har lillen fått frukost och sen har vi varit ut en sväng till.. det regnar inte lika mycket, men de är fortfarande inte så kul att vara ute.. Men då kom kompisen Hampus och busade en sväng, så då glömdes regnet bort.. sen gick han som vanligt till grannens gräsmatta och bajsade.. dåliga vanor de där tror jag.. hehe..

Har kollat i öronen idag.. fortfarande väldigt rött men inte så mycket klet.. men han kliar och ruskar på huvudet så vi ska ringa till veterinären i alla fall..höra vad dom säger.. hoppas vi får några örondroppar utskrivna..

Och sen så ska stackars lilla jag iväg och jobba.. har verkligen ingen lust att stå ute och sälja jordgubbar idag.. känns som att det kommer bli liiiite folk idag..vem vill käka jordgubbar när de ösregnar och är kallt? Inte jag i alla fall..

Men men, Trazzel får träna att vara hos sin dagmatte i 4,5 timme i alla fall, och det kan ju vara bra. Men han lär väl inte vilja ut nånting.. hehe



Kommentarer
Postat av: Napoleon

Nappens öra är inte rött och han skakar inte men det rinner massa brunt klegg och luktar apa :( urk.. matte torkar och torkar..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback