Hej hej!

Nu är vi redan tillbaka igen, är nog rekord, två inlägg på en veckas tid =P Var länge sen jag var så här duktig på att uppdatera. Men har ju lovat att lägga in nån bild sen jakten i helgen.

snuskväder
Vi var ute i riktigt skitväder faktiskt =P Inte så himla jättekul, vi var dyblöta alla tre när vi kom hem. Dimman låg tät och det var plusgrader så snön droppade från träden och var allmänt jobbig att gå i. Och hunden var blöt innan vi hunnit vara ute i mer än 10 minuter. Men skam den som ger sig. Nån fasan borde vi väl ändå få se tänkte vi, och fortsatte.

blöthund
Tog dock en välbehövlig paus och gjorde en brasa där vi grillade lite korv. Hunden fick ligga och värma sig lite och torka och äta lite korv innan vi skulle sätta fart inne i grantätningen. För fasanerna hade insett samma sak som oss, att de var skitväder =P bäst att gömma sig alltså.

Men inne bland granarna så fick vi allt se några fåglar, men dom var ju omöjliga att få stopp på, dom bara sprang runt och var allmänt jobbiga =P Men han stod allt fint ett par gånger, men varje gång vi skickade honom på avance så hade ju fågeln hunnit springa iväg.

Men efter många om och men lyckades vi få till en riktig avance då fågeln flög iväg och fågeln blev fälld.
Här nere på bilden så ställer han den döda fågeln :)

shfbf

shffhfd
Och här är Glenn som sköt fågeln och Trazzel som är mycket sugen på att äta upp fasanen =P

bsfbsb
Sen blev de en välbehövlig dusch med MYCKET schampoo då han luktade ruskigt illa av alla surdiken och allt äckel som fanns i skogen i blötvädret. Sen var de nån som tyckte att han förtjänade att ligga i sängen resten av dagen, och visst gjorde han de. Min duktiga lilla vovve. Han har haft jättefina sök hela dagen, dock var de extremt mycket rådjursspår överallt som störde honom i början men sen så :)

Får hoppas vi kommer iväg nått mer nått tag framöver bara.

Sen hoppas vi jakt hos uppfödare Åke i januari :)

Så ska vi försöka uppdatera här snart igen :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback