Lördag med B och C =)

Hela lördagen spenderades med Carro och Börnis! Mycket trevligt måste jag säga!
Vi började dagen med en promenad.. vi gick till skolgården och fotade lite legor, och hittade några nya ställen att gömma sig på inför kvällens sökträning.


  



Den gröna sandlådan var perfekt att ha som helt gömd lega. Ebba fick prova på den förra gången vi var ut, och ikväll blev det Trazzels tur.
Och när vi hade figg i gungan eller i hålet där Trazzel sitter så hade figgen ett mörkt lakan på sig, plus att det var sent på kvällen så man såg i princip ingenting =)

Efter promenaden så skulle vi baka bullar. Fast de var mest Börnis och Carro som bakade =P fast allra mest Börnis tror ja. Men goda blev dom iaf!

Det var även tänkt att vi skulle plugga men det gick väl sådär. Carro fick klart sina instuderingsfrågor, så vi ska ta och gå igenom dom idag istället. Ingen av oss var speciellt sugna på att plugga =P
Men idag måste vi göra de, eftersom provet är i morgon...

Sen lyckades Carro och Börnis lura mig att vi skulle laga någon jättekonstig läskigt maträtt också. Falafel kallades det tydligen. Det har jag aldrig ätit, och då är det ju såklart jätteläskigt anser jag.
Men dom lyckades övertala mig så falafel blev det. Hemmagjord till och med. Men det var kul, och det var faktiskt gott, tro det eller ej. Vi hade pitabröd, sallad och vitlökssås till. =)

När vi väl var mätta så blev det lite internetsurf och slappande, vi blev trötta allihopa, och hundarna var lugna.. Men framåt 10-tiden kände vi att nu är det dags att röra på sig om vi ska hinna/orka göra nånting ikväll. Så då bar det av till centralskolan. Med bil denna gång för att kunna stänga in hundarna som inte kör och använda oss av två figgar.

Vi startade med Trazzel som blir helt galen så fort vi kommer till skolgården nu. Han skriker och hoppar och studsar och tycker att allt är skitkul. Han var jätteduktig ikväll igen =)
Och för Ebba gick det SUPER! Verkligen imponerad! Skitsnygga sök och jobbade jättebra med vinden!!

Börnis lilla pudel fick dock ligga i sin bur i bilen och mysa, slippa snöslasket. Och det var nog hon glad för =P

När klockan blev runt 11 så kände vi oss nöjda och trötta så då blev det hem och sova för oss allihopa! Och Trazzel ligger fortfarande i sängen och sover med Glenn nu så det var nog lite jobbigt åt honom ändå =P

Idag har vi nya planer för hundarna. Däckdragning med Ebba och Trazzel om det inte är alldeles förmycket snö och skidspår överallt vill säga. Sen måste vi dock plugga....

Kommer förhoppningsvis en uppdatering senare. Lite bilder nu =)





Kommentarer
Postat av: Ida

HEJ!! Visste inte att du hade blogg heller:) Kul, nu får man lite uppdatering om vad du pysslar med:) Hörs ju så sällan nu. Vi måste nog ta och prata med varandra nån dag här tror jag:) Ha det så bra!!! KRAMAR!!

Postat av: Andreas

Trevligt :)





Hoppas du får en jätte bra kväll nu och en bra start på veckan! Ha det bäst :)

2009-02-09 @ 21:48:52
URL: http://andreasarzen.blogg.se/
Postat av: * K Y S S A R

Tjena, Kyssar här! Nu har jag ätnligen tagit tag i saken och rekommenderat en massa Allahjärtansdag presenter. Sexiga underkläder, handdukar, sexleksaker etc. Länkarna innehåller såå mycket mer än vad jag visat i inläggen. Hoppas du får lite inspiration ;) Kram!

2009-02-10 @ 01:18:48
URL: http://kyssar.bloggagratis.se
Postat av: -- MiSCHA

så söta vovvar :-)

2009-02-10 @ 16:17:30
URL: http://mischaellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback