Bilder från björkliden

Här kommer några bilder från vår björklidenresa =)

Här stannade vi och tog paus påväg upp till Björkis

 

Mys i bilen

 

Trazzel fick en ny kompis!

 

Trazzel fick bära väskor för första gången i sitt liv. Duktiga vovven!

 

Sen hittade vi snö också

 

Sen har Trazzel badat i Torneträsk också

 

Sen var vi till Abisko Canyon och tittade också.

 

Trazzel spanar in utsikten

 

Tittar försiktigt ut över kanten!

 

Fler bilder kommer nog senare =)


Kommentarer
Postat av: Linda & Azi

Väldigt härliga bilder! :)



Jag har en fråga ang vorsteh... Jag har alltid velat ha en vorsteh pga deras enorma energi och de vill verkligen alltid jobba. Men jag är ingen jaktperson, så är det grymt om jag har en sån och jagar inte med den? (Vill inte heller låna ut till jägare, liksom en främmande tar min hund, du förstår vad jag menar :)) Jag kommer köra mycket med drag på vintrar, weightpull, lydnad, spår, rapport osv... Klarar en vorsteh leva utan jakt? :S Jag vill vara säker innan, så jag slipper och göra misstag, grymmast det blir ju mot hunden då :) Nu har jag fått jobb hos en hunddagis, där finns en vorsteh som fångade verkligen mitt hjärta.

Postat av: Linda & Azi

Håller med dig 100%, men det skadar ju inte att fråga :P Vad är bättre än att fråga en vorstehägare? :D Jag tror absolut att man får bättre kontakt med hunden om hunden får leva upp till sin ursprung. Som att jag och Azi fick MYCKET bättre kontakt efter hon körde med WP, då hon användade mycket av sin styrka. Amstaffar är ju otroligt starka hundar och har mkt vilja. Men problemet är ju att jag inte är intresserad av jakt :)



Ja, självklart finns de många andra hundraser, men vorsteh har något speciellt plats i mitt hjärta då jag faller tillbaka dit jätte ofta. Kommer den bli "stressad" och må psysisk dålig om den ej får jaga? Hur ofta jagar du md Trazzel? Kan man inte träna jakt på "fuskt sätt", som att apportera osv? Istället för att ta ut i skogsträsket och smyger på fåglarna? Haha :)



Tyckte de stod någonstans att de finns jakt vorsteh och icke jakt vorsteh, liksom som jakt labrador och icke jakt labrador?

2009-09-19 @ 15:26:43
URL: http://astirazalea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback