Grattis Trazzel

Tårta

Grattis Trazzel 2 år!!!!!!

Då har lillkillen blivit stor... helt sjukt att det redan gått två år. Jag förstår det inte, det har gått så himla fort, men ändå så har vi hunnit med ganska så mycket tycker jag, speciellt sista tiden sen vi började här i Forshaga.


Nu var de extremt länge sedan jag skrev något här så nu tyckte jag att det var dags igen. Uppdatera er lite om vad som händer.
För just nu händer det faktiskt en del.

Igår var de såklart kalas, tårtan ser ni på bild ovanför. Det är korv, kycklingpastej,skinkost,frolic,salami och några små köttbitar som blev över från middagen. Mycket smakligt tyckte trazzel, och även chicago som var bjuden på kalaset.

Trazzelmums
 
Leksak    Kalas chicago

Kalas ja

Trazzel fick en leksak, som höll i ja, nästan 10 minuter faktiskt. Jätterolig var den, och ingen annan ska ju få leka med hans leksaker, så lika bra att bita sönder den på en gång.

Dagen i övrigt hade han nog ganska roligt. Han behövde inte vara i stallet på hela dagen, och Glenn tog med honom på en promenad där han passade på att ta ett dopp i Klaraälven medans jag var i skolan. Luktade mindre gott när han kom in, men han fyller ju år.

Och öppnade paketet gjorde han såklart själv, så de var papper överallt, men vad gör de =) roligt hade han min lilla skit.



Just nu gör vi ganska mycket med hundarna i skolan faktiskt. Om 2 veckor är det dags för husdjursmässa (www.husdjursmassan.net), där våran klass ska ha uppvisning inom agility, lydnad och freestyle. Jag och Trazzel ska vara med i agilityn. Så vi tränar för fullt.
Sen om en månad är det dags för "Vår Dag", där vi bjuder inte släkt och vänner att komma och se hur vi har det på skolan, då blir det en större uppvisning av alla grenerna samt talangjakt och annat skoj.

Vi har även anmält oss till skolmästerskapen i lydnad, agility och hoppklass som går av stapeln i början av Maj.
Så nu är de träning träning och träning som gäller.
Det har startat en lydnadsträningsgrupp som håller igång några kvällar i veckan, där är vi med och får massa bra tips och råd. Sen försöker vi vara ganska mycket på agilityplanen när vädret tillåter.


Det var en kort update från oss, ska försöker uppdatera snart igen, och lägga in lite fler bilder!


Ha de så bra allihopa så hörs vi!

Kram Lina och Trazzel, och hela forshaga hälsar såklart =)