Bus bus bus!!

Bus bus

Idag så har det varit en helt vanlig dag.. förutom att Trazzel har börjat pinka inne på nätterna.. trots att sista pinken är klockan 11 och sen är vi ut halv 4 på morgonen igen.. :/ har gjort så två nätter i rad nu.. funderar på att börja gå en lite längre sväng med honom på kvällarna så han verkligen får göra ifrån sig ordentligt..

Sen nu på kvällen har vi varit och busat med Anton i mååånga timmar!!! Oj vilken fart de är på dom.. springer och bråkar och busar hela tiden...och Trazzel skäller och låter hur mycket som helst.. tycker nästan synd om lilla Anton som är en hel vecka yngre.. :P

Men efter nån timmes lek och två korta promenader så blev de till att sova lääänge länge under bordet.. enda tills vi åkte hem faktiskt..

Är skönt nu när vi kan åka vart vi vill när vi vill.. så underbart med körkort.. =) Så nu blir de till att åka till skogen nån dag..får se om Anton vill följa med och prova på och spåra lite.. Bara gå en bit och gömma sej och se om dom vill använda nosen sen och leta reda på en.. =)

Men nu e de väl dags att sova snart.. sen i morgon är jag ledig så då ska vi ta de lugnt hela dagen.. skönt skönt.. =)


Och just ja..vi har varit lik brorsan idag.. :P Fått tuggummi i pälsen.. ojojoj.. MELLAN trampdynorna.. Jag blev alldeles förskräckt och trodde att trampdynan delat på sej eller att han hade en extra.. men sen såg Tommie att de bara var tuggummi.. men skitsvårt att få bort.. måste försöka pillra bort de när han lägger sej ner och är lugn nått tag.. :P


Kommer lite bilder här nedanför nu!

Trötta


Anton sover

Kommentarer
Postat av: Napoleon

Hello igen! Oj, vad lika de är.. skallar och "attackerar", busar och pinkar inne :)
Jag tar ut Nappen 22.00, sedan släcker jag ner och försöker få hnm att slappna av, men vid 00-01 är det omöjligt att få hnm och sova om man inte håller fast honom en stund och låter honom "gråta ut" tills han somnar pang-boom i famnen.. och därför kissar han ofta inne där när det är röjtime oxå :( och så har han en ovana att smyga upp på natten och kissa i sin korg (han vill inte sova i den..) Men jag tar det med ro, tror det försvinner eftersom han verkar vilja kissa ute annars.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback