"Håll i den där BIFFEN"

Tråkig Karneval

Idag har varit en händelserik dag.. eller ja.. kanske ICKE händelserik.. mycket passivitetsträning.. jättejobbigt!!!

Det var Karneval här i Färila idag.. den skulle börja klockan 1 så vi var ute i ungefär 10 minuter innan och stod och väntade.. klockan tickade och Trazzel blev allt otåligare.. Samt att kompisen Grynet kommit och sagt hej så henne satt han och ropade efter..

45 minuter senare.. kom karnevalståget.. ojojoj.. Men de brydde sej inte Trazzel om de minsta.. han hade lika tråkigt för de.. bet på kopplet, bet på mej, åt jord och gräs, tuggade på stenar.. ja ni vet.. =P

Och precis när sista ekipaget gått förbi så la han sej ner.. då hade vi varit ute i nästan 2 timmar.. ojojoj

Sen somnade han som en stock när vi kom hem.. =P

Efter den jobbigar eftermiddagen så åt vi mat och slappade.. Tommie skulle iväg och spela fotboll.. den kända fönematchen.. men vi orkade inte följa.. låg i soffan och sov tills klockan blev fram emot 6.. såå sköönt!!

Men sen blev de fart igen.. Då skulle vi åka och hämta Tommie och några till i Föne.. så först blev vi där och kollade på slutet av matchen.. såg några små barn i typ 2-4 års åldern..läskiga... Trazzel var lite osäkra på dom,men efter ett tag så upptäckte han att dom inte var så farliga så då fick dom klappa han lite.. =)

Sen blev de lite bilåkande fram och tillbaka.. och vi bestämde oss för att åka på Hundklubben, för första gången! =) Bara för att fördriva tiden lite tills vi skulle hämta upp folket igen..

Så då tog vi med oss lite korv och gick in dit.. började med att hoppa lite över agilityhindren bara för skojs skull.. sen sa vi "Hopp" när vi hoppade..sen sprang han genom tunnlarna i världens fart.. tyckte de var skitkul! =) Fick göra av med en massa energi.. sen tränade vi även Ligg och Hit.. börjar gå riktigt bra nu.. han börjar verkligen förstå vad man menar.. faktiskt otroligt lättlärd måste jag säga..

Men sen har han sovit som en stock.. Träffade på min Storasyster i Ljusdal och åkte lite bil med henne.. han sov i baksätet..sen skulle vi skjutsa en lite full Magnus fram på fäla.. när han ska kliva in i bilen så backar han  och säger "OJ, en Saint Bernard"

Men sen så hoppar han in ändå och sitter och pussar på honom.. =P Trazzel sover mest.. hehe
Väl på Fäla så ska han kliva ur och då vaknar Trazzel till liv.. då kommer nästa fula kommentar..
"Håll i den där BIFFEN nu då"

Som om han är nån himla bjässe.. ojojoj.. hehe..

Och nu ligger plutten utslagen på soffan hära.. så trött... ska strax sova jag med.. vi får passa på att ta mycket plats i sängen nu när Husse inte är hemma.. ;)

Natti Natti!


Kommentarer
Postat av: AKP

haha ja vilken dag! *skrattar*
Men de bästa av AlLT måste ju varit när Trazzel sa HOPP? ;) hehe

2006-07-17 @ 12:59:21
Postat av: aggiornare

Stupore! Amo questo luogo!:))))))) http://www.usate348.org/aggiornare

2007-02-19 @ 01:56:57
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:16:30
Postat av: cavalli

pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli

2007-02-24 @ 23:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback