Torsdag!

Sötisen

Torsdag idag då.. Jag har först jobbat sen varit på kalas. Dock fick Trazzel vara hemma med Husse hela dagen.. men de är inte fy skam de heller!!

Har dragit ner på måltiderna från 4 till 3 nu.. får se hur de går.. blir lite längre mellanrum mellan måltiderna nu..och de finns ju ingen risk att han är hungrig precis.. äter ALLT, pinnar, stenar, kottar, buskeh här utanför! Den är snart ingen buske längre.. :P men men..

Och nu tjöt husses dosa igen.. och husse springer iväg.. skitkul tycker Trazzel och vill följa med.. men näee.. de får han inte! hehe!

Nu har vi varit ute på altanen och knäppt lite kort.. branog damp han har.. ska döda busken, pipen och ja ALLT han kommer för.. och alldeles skitig är han.. funderar på att köpa ett schampoo för vita hundar.. för de är ju i de vita som han blir mest skitig.. eller ja, är ju där de syns mest.. hehe

Är inne och kikar på Nappes blogg varje dag.. =) dom är ju så lika..och när jag ändå pratar på om brorsor så kom jag på att vi måste åka och hälsa på Vorsteh:n Torstehn Börje nått tag.. =)

Busen skitig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback