Världens diaré...

Usch, de här har inte varit någon rolig morgon..

Husse vaknade av klockan kvart i 5 och klev upp.. sen hör man suck, pust och stön utifrån hallen.. och sen säger han att våran plutt fått diaré.. en jättestor PÖL med bajs ( i flytande form)..

Och då känner man hur de börjar sticka i näsan.. luktar så jäkla äckligt!!!

Men de är bara att torka upp och skura de.. men luktade ändå äckligt.. usch.. sen gick jag och plutten och la oss igen..

Vaknade strax efter 8 av att han hoppade upp i sängen med en pip och lekte.. gick upp och kollade mot hallen.. 2 stora pölar IGEN!!!!!! Mycket mer än förra gången.. =S usch usch usch..

De verkligen stank bajs i HELA lägenheten.. och i hallen och köket stinker de fortfarande..

Så de var bara till att torka upp och skura IGEN.. sen har man inte så mycket matlust så frukosten har fått vänta..

Och plutten ska få vara utan mat idag.. sen ska vi testa ge honom lite kokt ris i morgonbitti.. se om han blir nått bättre.. annars så måste vi väl åka till veterinären med honom... usch tycker synd om lillen.. inge kul att vara dålig i magen inte..

Men vi hoppas på att de inte är nått allvarligt, och så försöker vi ta de lugnt idag.. hur de nu kommer gå.. Trazzel som brukar bli alldeles vild när han tycker att det är matdags.. men men..

Och ja, inklickningen får vänta.. tills han är bättre i magen.. men ska i alla fall åka och köpa mej en klicker idag.. så ska vi börja med de så fort magen hans tillåter.. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback