VARMT!!!

Var ut första gången halv 4 i morse.. och redan då var de så varmt...

Usch, tyckte de var varmt igår ja, men de verkar bli ännu värre idag tror ja..

Klev upp riktigt vid halv 9 ungefär.. hittade då en kissfläck i sängen.. konstigt.. kollade på Trazzel som låg och sov som en stock där han sovit sen klockan 5.. men han måste väl vaknat utan att jag märkt de då.. hmm

Men men, han har ju inte gjort inne sen andra dagen han kom hit så de är ju förlåtligt.. men vill inte de ska bli nån vana att han kissar i sängen precis..


Han har i alla fall blivit så duktig på att åka bil.. säger inte ett knyst nu längre.. ligger i baksätet och gnager på sitt ben..och skönt är väl de.. =)

Idag blir vi hemma till halv 2.. då kommer svärmor och hämtar upp honom så ska han få vara där i 2,5 timme..sen hämtar Tommie honom klockan 4 när han slutar.. och då är de dags för 12 veckors-sprutan!!!! Har tid hos veterinären klockan 5..kommer nog gå bra, han var jätteduktig förra gången vi var dit och besikta honom..

Och just ja, öroninflammationen bröt aldrig ut.. vi ringde veterinären som tyckte vi skulle tvätta med Epi Otic en dag till för att se om de blev bättre.. och de blev de, så vi tvättade 4 dar till och nu ser han faktiskt riktigt bra ut..inte röd alls längre..bara lite smuts som vi ska torka ur idag..skönt att slippa öroninflammation.. vill inte ha nån öronvovve.. =P



Kommentarer
Postat av: Napoleon

Kissa i sängen = suck.. men nu ahr han börjat sova i sängen och kissa i korgen istället.. Hmm...
Öroninflammation ahr min kille, har tid hos vetten 08.00 imorgon bitti... vaccinera+fixa örat, såret och tuggummit... *suck* Busungen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback