Utmaning

Trazzel är utmanad av My Hansson med Piggelin.
Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv på sin hemsida och samtidigt ange reglerna för leken.
Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista av deras namn.
Efter det är gjort skriver man en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska kolla in och läsa på ens egen hemsida för mer information.


  • Trazzel är och har alltid varit extremt morgontrött och om man går ut tidigt med honom springer han in till sängen och lägger sig direkt sen. =P

  • Han är även riktigt urusel på att gå i koppel, men så fort man släpper handtaget och låter de falla till marken så går han bättre än NÅNSIN.

  • Något annat som kännetäcknar Trazzel,speciellt i skolan, är att han när som helst, speciellt om de är knäpptyst, kan lägga av världens rap... hur högt som helst, så att alla skrattar åt honom

  • Han tror även att han är väldigt liten och får plats i knä, på en kudde eller i en fullsatt soffa, och har absolut ingen som helst koll på sin kropp.

  • Trazzel har extremt fula hängläppar som alla utom jag tycker är jättesöta =P

  • Sen är han EXTREMT duktig på att charma allt och alla, och hittar direkt folks "godisficka" och buffar på den tills han såklart får en godis, mammas charmtroll.

Vi utmanar alla som läser de här, vet inte ens om de är 6 hundar som gör de så.. =P
Lämna gärna en kommentar om ni antar utmaningen så ja kan in och kolla :)

Kommentarer
Postat av: Bea

Hallådär,, då gör ja utmaningen ;) Hängläppar är msyigt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback